top of page

Miksi vesikaton huoltosopimus on järkevä valinta kiinteistön omistajille?

Vesikatto pysyy siistinä huoltosopimuksella

Katon ylläpito ja huolto ovat olennainen osa kiinteistön pitkäaikaista hyvinvointia.

Huoleton ja hyvin hoidettu katto suojaa rakennusta säävaihteluilta ja estää mahdollisilta kosteusvaurioilta.

Mutta miten varmistaa, että katto pysyy kunnossa ja on huollettu oikea-aikaisesti? Ratkaisuna on kattohuollon ulkoistaminen ammattilaiselle. Tässä blogissa käsittelemme miksi ammattilaisen valitseminen kattohuollon hoitajaksi voi olla paras ratkaisu kiinteistöillesi.

Vesikaton huoltosopimus mahdollistaa säännölliset tarkastukset ja huoltotoimenpiteet, jotka auttavat tunnistamaan mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa ja estämään suuremmat vauriot. Lisäksi huoltosopimus tarjoaa asiakkaille mielenrauhaa, sillä he voivat luottaa siihen, että kattokokonaisuus on asianmukaisesti hoidettu ammattilaisten toimesta ilman erillistä huolehtimista huoltoajankohdista.

Keskeiset edut vesikaton huoltosopimukselle:

📌 Epävarmuus häviää: Tiedät varmasti, että ammattilaiset huolehtivat katon huollosta säännöllisesti ja asianmukaisesti.


📌 Huoltoajankohdasta ei tarvitse erikseen sopia ja huolehtia: Suunnittelemme ja toteutamme kattohuollot sovitun aikataulun mukaisesti, joten sinun ei tarvitse erikseen järjestellä huoltotöitä.


📌 Katto, kattokaivot ja sadevesijärjestelmät pysyvät puhtaana: Huolehdimme siitä, että kattosi säilyy puhtaana ja sadevesijärjestelmät poistavat veden hallitusti.


📌 Ammattilainen tunnistaa vesikaton ongelmakohdat: Meillä on laaja kokemus ja osaaminen kattojen rakenteista, joten pystymme tunnistamaan ja korjaamaan mahdolliset ongelmat.


📌 Pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS) pysyy ajan tasalla: Me huolehdimme siitä, että kiinteistönne katon pitkän tähtäimen suunnitelma on ajan tasalla. Se kuuluu vesikaton huoltosopimuksen hintaan.


📌 Vesikaton kaikki osa-alueet tarkastetaan: Tarkastamme kaikki vesikaton osa-alueet, kuten vesikatteen kunnon, välipohjan, läpiviennit, pellitykset, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.


📌 Valokuvalliset raportit jokaisesta huoltokerrasta: Saatte selkeät raportit, joissa dokumentoidaan tehty työ ja mahdolliset havaitut ongelmat ja puutteet.


📌 Kustannussäästöjä kiinteistön omistajille sekä resurssiensäästöä ylläpitäjille: Vesikaton huoltosopimus tarjoaa usein edullisemman vaihtoehdon verrattuna yksittäisten työvaiheiden erilliseen tilaamiseen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä kaikki tarvittavat toimenpiteet sisältyvät yhteen pakettiin.


📌 Pidä vedenpitävyystakuu voimassa: Uuden vesikaton mukana tuleva 10 tai jopa 15 vuoden vedenpitävyystakuu on houkutteleva etu, joka tarjoaa turvaa ja mielenrauhaa. Kuitenkin, tämän takuun säilyttäminen edellyttää, että noudatat valmistajan tai urakoitsijan määrittämiä takuu- ja huoltoehtoja. Yleensä näihin ehtoihin sisältyy kattojen säännölliset huolto- ja tarkastuskäynnit takuun voimassaolon aikana.Varmista huoltosopimuksella vesikaton toimivuus myös talvella


Kattokaivojen ja läpivientien puhdistus, sekä välipohjan tarkastus ovat keskeisiä osia kattohuoltoa talven aikana, ja niiden avulla voidaan ennaltaehkäistä vakavia vaurioita ja varmistaa kiinteistön katon pitkäikäisyys.


kattohuolto talvella


Kattohuoltosopimus sisältää myös välipohjan tarkastuksen


Välipohjan tarkastus on olennainen osa kattohuoltoa, joka auttaa havaitsemaan ja ehkäisemään piileviä ongelmia, kuten kosteusvaurioita ja mm. läpivientien vuotoja. Säännölliset välipohjan tarkastukset voivat auttaa varmistamaan kiinteistön katon pitkäaikaisen kestävyyden.


Välipohjan tarkastus


Comments


bottom of page